Zullen we vrienden worden?

Vindt u de koren Gemengd Koor Animato en Vela Monte ook zo mooi zingen? Help ons dan! Wij kunnen uw hulp goed gebruiken. Het liefst zien we natuurlijk dat u ook lid wordt van een van onze koren. Maar wij begrijpen dat niet iedereen kan of wil zingen.

Helaas hebben veel mensen steeds minder tijd en zin om lid te worden van een vereniging. We merken dan ook dat ons ledental langzaamaan terugloopt. Dat heeft in de eerste plaats als gevolg dat we het repertoire van de koren noodgedwongen moeten aanpassen aan een kleinere bezetting. Maar ook dat we met een afnemend aantal mensen de kosten van de vereniging moeten betalen. Denk bijvoorbeeld aan de huur van een repetitieruimte, de onkostenvergoedingen voor dirigent en pianisten en de bladmuziek.

Omdat we denken dat u niet wilt dat onze koren voor Deurne-Zeilberg verloren gaan, durven we u het volgende te vragen:

1. Word lid

Denk er nog eens over na of u lid wilt worden van een van onze koren. U bent van harte welkom. We repeteren iedere maandagavond in zaal de Zwaan aan de Blasiusstraat 11 in Deurne-Zeilberg. Vela Monte van 19.00 - 20.40 uur en gemengd koor Animato van 20.45 - 22.30 uur.

2. Word vriend

Vriend van Animato bent u al voor € 5,00 per kwartaal. Ook leuk als uw huisgenoot of familielid bij ons zingt en u hem of haar wilt laten merken dat u het gezang waardeert.

3. Word donateur

Donateur bent u al voor € 15,00 per kwartaal. Als donateur ontvangt u van ons een mail bij ieder openbaar concert. Bij concerten met een toegangsprijs heeft u op vertoon van uw donatiepas, gratis toegang. Uw naam of de naam van uw bedrijf wordt (als u dat wenst) vermeld op onze programmaboekjes bij die concerten.

4. Word sponsor

Sponsor wordt u vanaf € 30,00 per kwartaal. Sponsoren hebben dezelfde voorrechten als donateurs. Uw naam of de naam van uw bedrijf wordt (als u dat wenst) ook bij alle concerten op programmaboekjes vermeld. In overleg zijn ook advertenties op de programma's mogelijk.

5. Geef een eenmalige bijdrage

Als u geen structurele bijdrage aan onze vereniging wilt geven, zijn we u natuurlijk ook dankbaar voor een eenmalige bijdrage. U kunt bijvoorbeeld ook een van onze activiteiten sponsoren. Dat mag in geld of in goederen mits wij die voor de betreffende activiteit kunnen gebruiken.

Aanmelding voor een van de mogelijke vriendschappen kan middels de formulieren bij aanmelden. Voor de aanmelding van het lidmaatschap kan dat hier. Voor aanmelding als vriend, donateur, sponsor of een eenmalige bijdrage kan dat aanmelden hier.